Henkilöstövuokrausta ravintola-alalle Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Pocofa Oy:n henkilöstövuokrauksen avulla voit hankkia henkilökuntaa henkilöstötarpeisiin. Autamme sinua löytämään nopeasti ja luotettavasti oikeat työntekijät yrityksesi tarpeisiin. Palvelemme etenkin ravintola-alan yrityksiä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Henkilöstövuokraus yrityksen vaihteleviin tarpeisiin

Henkilöstövuokrauksen avulla yrityksesi saa nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti osaajia liiketoiminnan vaihteleviin tarpeisiin. Tarjoamme työntekijöitä avuksi esimerkiksi sesonkiajan tarpeisiin, erilaisiin isoihin ja pieniin tapahtumiin sekä yllättäviin ja vaihteleviin resurssitarpeisiin. Meiltä löydät sopivat tekijät erityisesti kaikkiin ravintola-alan ja palvelualan tehtäviin.

 

Mikäli tarve pitkittyy tai muuttuu jatkuvaksi, voit halutessasi palkata vuokratyöntekijän kokonaan yrityksesi palkkalistoille. HR-ammattilaisemme etsivät mielellään juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä!

Näin henkilöstövuokrauksemme toimii

Henkilöstövuokrauksessa työsuhde solmitaan Pocofan ja työntekijän välille. Me hoidamme työnantajavelvoitteet, kuten eläkkeet, vakuutukset, sairaus- ja vanhempainvapaan palkanmaksun sekä lakisääteisen työterveydenhuollon. Pocofa Oy ja vuokratyöntekijän palvelukseensa tilaava asiakas tekevät keskenään liiketoimintasopimuksen. Saat henkilöstökuluista ostolaskun.

 

Henkilöstövuokrauksen avulla ulkoistat työnantajariskin meille ja käytät työntekijän työpanosta sopimuksemme mukaan. Työntekijöiden määrä voi joustaa tarpeidesi mukaan. Säästät myös rekrytointiin ja esimerkiksi palkanlaskentaan normaalisti menevän ajan. Yrityksesi ja työntekijän välillä on työnjohtosuhde, joten sinun tehtäväksesi jää työpaikalla johtaminen.

 

Kerromme mielellämme lisää henkilöstövuokrauksen eduista – ota yhteyttä!

Työnantajalle

Kokemusta henkilöstövuokraukseen

Kun solmit henkilöstövuokraussopimuksen kanssamme, vuokratyöntekijäsi etsimisen ja kaikki työnantajavelvoitteet hoitaa kokenut HR-kumppani. Sinä voit puolestasi keskittyä ydinliiketoimintaasi.

 

Henkilöstövuokraus lähtee asiakkaan tarpeiden kartoituksesta ja haettavan työntekijän profiilin määrittelystä. Profiilin perusteella etsimme sinulle ammattilaistemme joukosta sopivat kandidaatit. Esittelemme osaajat sinulle ja pääset haastattelemaan haluamasi tekijät. Päätöksenteko valinnasta on sinulla.

Pyydä lisätietoja