Työnhaku ravintola-alan osaajille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Pocofa Oy vuokraa jatkuvasti uusia työntekijöitä erilaisiin ravintola-alan tehtäviin Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle. Haemme ammattitaitoista ravintolahenkilökuntaa tauotta. Myös nuorille kyvyille löytyy sopivia paikkoja. Avullamme löydät keikkatyötä tai työsuhteen – oman elämäntilanteesi mukaan. Jätä hakemus tai pyydä lisätietoja työnhausta!

Erilaisia ravintola-alan työpaikkoja

Yrityksemme tarjoaa ravintola-alan työpaikkoja laidasta laitaan. Löydät avullamme sopivan paikan, olit sitten kokenut tekijä tai vasta uraasi aloitteleva harjoittelija.

 

Tarjoamme esimerkiksi näitä tehtäviä:

  • plokkari

  • tiskari

  • kokki

  • tarjoilija.

Näiden lisäksi kauttamme järjestyvät satunnaisesti myös kerroshoitajan työt – kysy lisää!

Ota yhteyttä

Plokkari

Plokkari on ravintolatyöntekijä, joka kerää tyhjät lasit ja muut astiat pöydistä ja pitää siisteyttä yllä. Plokkarin tehtävä on ravintola-alan aloittelijalle sopiva pesti. Työssä pärjää, kunhan on ahkera. Samalla tulee ravintola- tai baariympäristö tutuksi laitteineen ja termeineen.

Tiskari

Tiskari on astiahuollon ammattilainen, jolla pysyy myös rätti kädessä. Osaat organisoida työsi ja jäsentää päiväsi saapuvan tiskikuorman mukaan. Työympäristön siistinä pitäminen ja astioiden palautus oikeille paikoilleen on kunniakysymys.

Kokki

Ruoanlaitto on kutsumuksesi ja muistat myös maistaa ruokaasi. Tiedät päivän trendit ja osaat hyödyntää niitä reseptiikassa, mutta myös klassikot onnistuvat. Osaat käyttää raaka-aineita myös ympäristöystävällisesti, pienentäen hävikkiä. Osaat haastaa itseäsi, etkä pelkää uutta.

Tarjoilija

Tarjoilija on asiakaspalvelun ammattilainen. Ystävällinen ja huomaavainen palvelu on päivän sana. Olet kiinnostunut työstäsi ja pidät ammattitaitosi ajan tasalla. Pystyt mukautumaan yrityksen liikeideaan ja toteuttamaan sitä aidosti. Olet myös myyntityön ammattilainen, osaat kertoa tuotteista, mutta osaat myös sulautua tapettiin illallispuheiden aikaan.

Jätä työhakemus!

Täytä oheinen lomake ja hae töitä. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.