Rekrytointia ravintola-alalle Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Pocofa Oy tarjoaa apua rekrytointiin Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tarvitsetko ammattitaitoista henkilökuntaa ravintolaasi? Meiltä voit tilata tilapäistä apua lomituksiin, kausityöhön, sijaisuuksiin tai vaikka vakituisen työntekijän pitkään pestiin. Kauttamme löytyy henkilökuntaa salin kaikkiin tehtäviin, plokkarista hovimestariin ja bankettiammattilaisesta ravintolapäällikköön. Keittiöösi tarjoamme tekijät tiskarista keittiöpäällikköön sekä tietenkin kokkeja.

Etsitkö tilapäistä apua?

Tilapäisiin ja vaihteleviin tarpeisiin tarjoamme henkilöstövuokrausta. Saat meiltä osaavat tekijät kaikkiin ravintola-alan tehtäviin.

 

Huolehdimme vuokratyöntekijän kaikista lakisääteisistä maksuista, olemmehan Luotettava Kumppani. Huolehdimme myös siitä, että työntekijöillämme on voimassa olevat hygieniapassi ja anniskelupassi. Meiltä saat myös tarvittavat raportit tuntikirjausjärjestelmästämme esimerkiksi vuosineljännesilmoitusta varten.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta

Etsitkö vakituista työntekijää?

Voimme myös hoitaa pelkän rekrytoinnin, jos haluat säästää aikaasi, mutta haluaisit kuitenkin palkata uuden työntekijän.

 

Kun ulkoistat rekrytointisi yrityksellemme, varmistat, että rekrytointiprosessi tulee hoidettua nopeasti ja toivotulla lopputuloksella. Pidämme huolta siitä, että tieto avoimesta työpaikasta tavoittaa oikeat ihmiset ja että pysyt ajan tasalla rekrytoinnin etenemisestä koko prosessin ajan. Sinä haastattelet toivomasi tekijät ja teet lopullisen päätöksen rekrytoitavasta henkilöstöstä itse.

 

Olemme myös huolehtineet työntekijöiden palkanmaksusta tilanteessa, jossa työnantaja on itse etsinyt työntekijät, mutta ei halua tuhlata aikaansa palkkahallinnon tehtäviin.

 

Ota yhteyttä, voimme räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelun.

Lue lisää rekrytointipalveluista

Ravintola-alan osaajia

Olemme ravintola-alan tarpeisiin erikoistunut rekrytointialan yritys. Työntekijämme ovat jo työkokemusta hankkineita osaajia. Rekrytoimme myös nuoria, ja osa asiakkaistamme haluaa myös itse osallistua työntekijän kouluttamiseen omiin tarpeisiinsa.

 

Jätä yhteystietosi, niin palaamme pian asiaan. Tavoitat meidät nopeasti myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Yhteystiedot

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeistasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.