Ravintola-alan rekrytointipalvelua Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Pocofa Oy tarjoaa rekrytointipalvelua Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Etsimme osaajat tarpeidesi mukaan, tarvitsitpa sitten tekijää ravintolaan, catering-alan yritykseen, hotelliin tai muuhun erityisesti ravintola-alan osaamista edellyttävään kohteeseen.

Meillä rekrytoinnin hoitavat ammattilaiset

Kun ulkoistat rekrytointisi yrityksellemme, varmistat, että rekrytointiprosessi tulee hoidettua nopeasti ja toivotulla lopputuloksella. Rekrytoinnin ammattilaisemme huolehtivat siitä, että tieto avoimesta työpaikasta tavoittaa oikeat ihmiset ja että pysyt ajan tasalla rekrytoinnin etenemisestä koko prosessin ajan. Lopullisen päätöksen rekrytoitavasta henkilöstä teet aina itse.

 

Palvelemme erityisesti ravintola-alan rekrytoinneissa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Autamme mielellämme myös muiden palvelualojen rekrytoinneissa. Tarvitsit sitten apua yksittäiseen rekrytointiin tai pidempiaikaista kumppania, olemme valmiina tarttumaan toimeen.

Henkilöstövuokraus

Rekrytointipalvelumme sisältö

Kartoitamme yhdessä kanssasi keskustelemalla rekrytointitarpeesi sekä tulevaan työntekijään kohdistuvat odotuksesi. Saamiemme tietojen pohjalta huolehdimme työntekijän profiilin määrittelystä ja laadimme työpaikkailmoituksen. Laajan verkostomme avulla varmistamme, että tieto avoimesta työpaikasta tavoittaa sekä aktiiviset että passiiviset hakijat.

 

Viestimme sinulle aktiivisesti koko rekrytointiprosessin ajan sen etenemisestä. Pidämme sinut ajan tasalla hakemusten määrästä. Järjestämme haastattelut sopivien ehdokkaiden kanssa ja tarkistamme esimerkiksi heidän suosittelijansa. Tuemme sinua haastattelussa ja varsinaisessa päätöksenteossa.

Olemme joustava rekrytointipalvelu, joka pystyy vastaamaan rekrytointitarpeisiisi nopeallakin aikataululla. Sopeudumme myös nopeasti eteen tuleviin muutoksiin. Tarvittaessa räätälöimme palvelumme tarpeitasi vastaavaksi. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Laadukasta rekrytointia

Yrityksen menestys on kiinni ihmisistä – sen työntekijöistä. Rekrytointi kannattaa siis hoitaa siten, että lopputulos on laadukas. Oikeiden ihmisten löytäminen vaatii aikaa, verkostoja ja osaamista. Kilpailu osaajista kiristyy koko ajan.

 

Meidän avullamme rekrytointisi onnistuu ja vältät kalliiksi tulevat viiveet ja toisaalta virherekrytoinnit. Pystymme vastaamaan tarpeisiisi nopeasti, mutta toisaalta toimimme huolellisesti ja varmistamme, että tehtävään löytyy oikeanlainen ihminen. Haluatko sinäkin, että yrityksesi työpaikkailmoitus löytää juuri oikeat osaajat?

Pyydä lisätietoja!